19 Răspunsuri to “Galerie foto”


  1. 1 Catalin I. mai 2, 2008 la 9:03 PM

    Poate ar fi interesante niste poze de pe Pieptanari, din Ferentariul ce iubit, din zona „bataliei” electorale.

  2. 2 sebastianbodu mai 3, 2008 la 3:19 PM

    @ Catalin I.: Am foarte multe poze cu seringile din curtea scolii nr. 136 (mandria primarului care este), cu muntii de gunoaie din sectorul 5 (una dintre ele va aparea in clipul meu electoral pentru ca e sugestiva: maldarul de gunoi este chiar in fata biroului teritorial al primarului DMV, pe Calea Ferentari). Dar pentru ca blogul nu este unul de campanie, ci un spatiu personal si nu de partid, am sa va ofer doar doua poze la fel de personale, dar care raspund la intrebarea Dvs: strada mea din Pieptanari, sectorul 5, Bucuresti, Romania, Uniunea Europeana.

  3. 3 Catalin I. mai 3, 2008 la 4:41 PM

    Multumesc pentru poze.Referitor la expresia „primarul care este”-cu referinta la actualul primar-cred ca gluma trebuie sa ia sfarsit.Se stie ca denumirea a aparut de la conjugarea incorecta (sau mai bine zis nestiinta de a conjuga acest verb) dintr-o emisiune a lui Robert Turcescu.Mai buna ar fi denumirea de primarul care „nu este” (un bun vorbitor de limba romana).

  4. 4 Marian S. mai 5, 2008 la 3:10 PM

    PS:va pot trimite poze ca sa imi sustin afirmatiile!!!!!

  5. 6 evrika mai 7, 2008 la 12:28 PM

    In anul 2002 am cumparat un ap. pe strada Nasaud nr. 70, conform legii fostul proprietar trebuie sa faca dovada ca locuinta pe care o vinde are toate darile la intretinerea achitate. Asociatia impreuna cu primaria sect.5 elibereaza o astfel de adeverinta, iar dupa 4 ani, asociatia print-o hotararea a asociatiei de propietari, hotaraste ca toate datorile pe care le are asoociatia sa le plateasca tot locatarii( indiferent daca am locuit sau nu am locuit acolo. Am luat legatura cu primaria care a avizat adeverinta si mi-a spus ca daca asa a hotarat Asociatia, Deci Asociatia cu primaria semneaza un act din care rezulta ca ap. cumparat este eliberat de orice obligatie financiara, iar eu sa platesc un debit necreat de mine
    Pentru mai multe detalii daca credeti ca ma puteti ajuta iata si telef.0723419804

  6. 7 Marian S. mai 7, 2008 la 3:42 PM

    Domnule Bodu cu mare dorinta v-as invita pe strada Carul Mare si pe celelalte strazi din cartierul Valea Alba(stiati ca exista acest cartier in sect 5?-Dl Vanghele se pare ca nu stie!!!)sa vedeti cum arat a o strada din Bucurestiul anului 2008,an in care Romania si deci implicit si Bucurestiul apartine Uniunii Europene!!!Sincer daca l-as vedea in fata pe “domnul primar” Vanghele i-as infige un creion in ochi!!!

  7. 8 tahchish mai 26, 2008 la 11:32 PM

    scriu chestia astaa fara niciun fel de remuscare … daca as putea ucide o persoana pe lumea asta , vanghelie ar fi tinta mea … e groaznic … faceti o vizita pe strazile garoafei sau abatajului sau teius … n-o sa va vina sa credetzi , va garantez !

  8. 9 crisia iunie 2, 2008 la 12:06 PM

    Trebuie sa mergem la vot in turul 2 pentru a scapa de vanghelie. Nu se poate ca in anul 2008 sa existe strazi fara canalizare, gaze sau apa curenta. Desigur ca sunt strazi neasfaltate (cele mentionate mai sus, dar si carelor, curtea de arges etc)care seamana mai degraba cu niste drumuri de tara nu de capitala europeana. Spatiile verzi lipsesc, iar florile si pomii sunt plantati din 4 in 4 ani (vezi calea 13 septembrie).

    Succes in turul 2!

  9. 10 ct30gim iunie 5, 2008 la 1:12 AM

    Salut domnule Sebastian Bodu!Iti urez multa sanatate si mult succes la primarie sau in politica!Am apreciat lupta care ai inceput o cu cluburile de fotbal pe vremea cind erai la Anaf.Multa bafta in continuare!Cu respect Gabi ,un prieten din copilarie stabilit in Canada.

  10. 11 Andrada iunie 5, 2008 la 4:57 PM

    Dle Bodu va doresc sa ajungeti cat mai repede PRIMAR al sectorului 5. Va recomand sa fiti mult mai prezent in teritoriu in urmatoarele zile de campanie daca va doriti cu adevarat sa ne scapati „de care este” ca sa putem conjuga verbul „a fi” la trecut. Mare atentie la membri care fac parte din comisii pentru ca mita electorala inca functioneaza si se practica in continuare de „care este” deoarece saracia oamenilor nu are constiinta.
    Va doresc mult succes in turul II.

  11. 12 Ark iunie 9, 2008 la 8:01 PM

    Am inteles ca anumiti oameni ar dori sa se mute din sectorul 5 daca actualul primar continua sa pastreze primaria. Nu stiu daca asta e o solutie tot ce pot spera ca in turul II lumea sa iasa la vot si sa scapam de junghiul asta de primar. Desigur batalia e grea cand Vanghelie incalca orice limita cumparand oamenii cu biciclete, televizoare, telefoane mobile si banii. Este absolut dezgustatore maniera de campanie facuta de stimatul actual primar care nu sar opri de la nimic doar ca sa mai castigi inca 4 ani de coruptie pt. el si ai lui.

    Tot ce pot sa va doresc este succes si poate in turul II cei ce locuiesc in sectorul 5 sa piarda 20 min. din timpul lor pretios si sa iasa la vot pt. un viitor mai bun.

  12. 13 Andrada iunie 12, 2008 la 10:10 AM

    Domnule Bodu trimite-ti observatori care sa asiste la numararea voturilor la gradinita 268 si in sectiile de votare unde „care este” a avut voturi putine.
    Pomana electorala continua cu telefoane mobile si bani. Ajutati-ne sa scapam de „gunoiul” din Primaria sector 5.

  13. 14 Andrada iunie 12, 2008 la 10:23 AM

    Haideti sa mergem la vot duminica si sa votam schimbarea! Noi tinerii avem dreptul la ceva mai bun! Votati Bodu ca sa scapam de analfabeti si gunoaie. Sectorul 5 merita o conducere calificata pt.a nu ramane „cenusareasa” capitalei.Nu lasati pe altii sa hotarasca in locul vostru! Mergeti si votati, numai asa putem schimba viitorul nostru! Explicati-le parintilor, bunicilor si prietenilor vostri ce important este votul lor! Nu va lasati pacaliti pt. a 3a oara de cel care promite si nu face nimic decat in campanii electorale!

  14. 15 Liviu Luca iunie 13, 2008 la 4:56 AM

    BUna dimineata,

    Azi 13 iunie am gaist in cutia postala niste pliante cu Facem ce trebuie si poza dvs pe o parte iar pe verso Solutiile lui Bodu.
    Intai am fost mirat ca au fost puse noaptea in cutiilepostale de pe intrarea Livezilor. Apoi am ramas socat de solutiile propuse pt sectorul5.
    1 sistarea ajutoarelor sociale – deci clar porumbeii din sector nu va vor mai vota
    2 oprim lucrarile la strazi – deja ma gandisem ca nu are rost sa va mai votez ca in primul tur deoarece tocmai au ajuns lucrarile lacoltul strazii (adica pe Chihlimbarului) si visam ca latoamna am si eu cada cu canalizare
    3. pietele trec la privati
    4. locuri sufiente la privati ! asta chiar ca apus capac – cand coloratii de aici nu reusesc sa-si trimita copii la scoli de stat care sunt gratuite … gradinitele private sunt ceva SF (ca si cand si-ar trimite copii pe marte cu o nava cosmica)
    Astea toate m-au convins ca e o facatura clara impotriva dvs !
    Ar trebui sa luati masuri urgente pt ca multi nu au carte si li se pare ca Almanahe ii reprezinta foarte bine si vor vota cu el !
    Eu mi-am mobilizatfailionul si vecinii sa mearga la vot sa va aleaga dar acum cu plinateleastea nenorocite cred ca multi nu vor mai veni la vot sau vor vota cu Vanghelie ca sa le continue strazile ! Veniti pestrazi si vorbiti cuoamenii, eclansati o actiunepenala impotriva celor ce va denigreaza si dati ceva in presa referitor la aceasta activiate de calomnie
    Eu si familia mea va voi vota !
    Va tin pumnii

  15. 16 Andrei iunie 14, 2008 la 12:14 PM

    Saptamana aceasta in sectorul 5 si in Piata Unirii (la capatul liniei 32) au fost distribuite exemplare gratuite ale ziarului Cancan (mii de exemplare). In aceste ziare s-au spus f. multe lucruri urate despre dvs. Binenteles celebrele fluturase „Solutiile lui Bodu” au fost pe larg dezbatute iar in numrarul de joi 12 iunie a fost prezentata o comparatie Vanghelie vs. Bodu revoltatoare:
    Imi pare rau ca nu am un scaner acum dar o sa incerc sa reproduc mai jos cele scrise:

    1. Lui Vanghelie ii pasa de oamenii cu posibilitati materiale modeste si de aceea va continua sa acorde ajutoare sociale.
    Sebastian Bodu este reprezentantul PD-L, un partid de dreapta dezinteresat de problemele financiare ale oamenilor de rand.
    2.Marian Vanghelie reface deja toate cele 700 de strazi fara apa, canalizare si asfalt. Acestea vor fi gata in spt. 2008
    Sebastian Bodu vrea sa anuleze licitatiile la stazi si sa prelungeasca lucrarile cu inca 2-3 ani.

    …..

    6. Marian Vanghelie a fost singurul care s-a luptat cu sistemul de interese care a pus stapanire pe Bucuresti in ultimii 8 ani.
    Sebastian Bodu este finantat de mafia gunoaielor din Bucuresti si vrea sa impuna si in sect. 5 grupurile de interese din jurul lui Adriean Videanu.

    –––––-
    Este o jumatate de pagina de ziar plina de astfel de aberatii.

    Este suspecta impartirea acestor exemplare gratuite tocmai cu o saptamana inaintea alegerilor, desi pe ele este trecut totusi pretul. In fiecare numar exista cel putin o jumatate de pagina cu minciuni la adresa dvs.

  16. 17 Gadele iunie 11, 2013 la 1:49 PM

    Bodule esti un cretin. Nu stiu cum dracu ai ajuns tu in functiile astea ca esti un dobitoc de o imbecilitate socanta. Hai . Sictir.

  17. 18 alexalexandru iunie 29, 2013 la 9:11 PM

    Esti cel mai ciudat si antipatic personaj din Romania, alaturi de radu banciu bineinteles. Cum sa-ti spun; esti o combinatie intre retard, emotiv, grotesc si …mare dobitoc. Iti doresc sa nu te mai intorci in tara sa te duci in pustiu si sa fi les pentru animale.


Lasă un comentariu




mai 2024
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Blog Stats

  • 119.799 hits