Procesul civil privind modificarea caselor de marcat electronice poate începe 

Așa cum am anunțat, Avocatul Antreprenorilor este pregătit să inițieze, în numele agenților economici, o acțiune în daune împotriva ministrului finanțelor publice, Eugen Orlando Teodorovici, ca inițiator al OUG nr. 8/2015, și a premierului în exercițiu Victor Viorel Ponta, ca șef al guvernului care a aprobat-o. Acțiunea are ca scop acoperirea prejudiciului creat prin cheltuielile cu modificarea caselor de marcat electronice, pentru a putea emite bon fiscal separat pentru bacșiș. Prevederile OUG nr. 8/2015 care reglementau acest impozit au fost abrogate printr-o lege inițiată de guvern, care a admis că măsura a fost o greșeală.
Pentru ca inițiatorii acestui proiect non-guvernamental să poată aprecia gradul de interes al agenților economici față de această acțiune a Avocatului Antreprenorilor, lansăm o invitație publică către toți antreprenorii din România să-și exprime poziția cu privire la oportunitatea unei astfel de acțiuni și, către cei direct afectați de măsura legislativă atacată, cu privire la intenția de a se constitui parte în procesul civil de recuperare a prejudiciului.
În cazul in care numărul celor interesați să se judece cu domnii Victor Viorel Ponta și Eugen Orlando Teodorovici este suficient de mare vom demara o procedură de mandatare cu reprezentare în vederea susținerii acțiunii civile de către inițiatorii Avocatului Antreprenorilor, inclusiv printr-o casă de avocatură din București. Acțiunea civilă este deja redactată, pregătită deci să fie depusă la instanța competentă în funcție de interesul pe care mediul de afaceri ar putea să îl arate.
Vă așteptam pe pagina Avocatului Antreprenorilor!

Reclame

0 Responses to “Procesul civil privind modificarea caselor de marcat electronice poate începe ”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
august 2015
L M M J V S D
« iul.   oct. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Blog Stats

  • 112,606 hits
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: