Scrisoare deschisă pentru îndemn la boicot Către: ​Studenții Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, care frecventează cursurile susținute de secretarul de stat Ștefania Duminică

Stimați studenți ai FPSE,

Nu știu dacă ați aflat deja, dar aveți o „profesoară”, care a plagiat lucrarea de dizertație în baza căreia și-a obținut titlul de master; și nu orice plagiat, ci unul grosolan, unde abia că s-a modificat o virgulă. Mai mult, ca tupeul să fie maxim, plagiatoarea a obínut și un post de secretar se stat în Guvern, și nu la orice minister, ci chiar la cel al Educației. Acest fals deținător al titlului de Master, în baza căruia s-a înscris la doctorat, stă la catedră și își arogă dreptul de a preda. Stă la ministerul responsabil cu gestiunea carierelor unora care muncesc cu adevărat pentru un titlu științific, sau academic. Numele plagiatorului este Duminică. Ștefania Duminică.

Este adevărat ca lucrări de licență și de masterat se pot cumpăra de pe Internet și pentru unii poate părea tentant. Dar ca să faci acest lucru și apoi să te duci la catedră, ba chiar să te duci secretar de stat în Ministerul Educației întrece orice imaginație. E ca și cum Gigi Becali s-ar duce ministrul culturii.

În aceste condiții, fac apel la voi pentru a boicota cursul „profesoarei” Duminică, mai ales că facultatea nu vă poate penaliza, întrucât însăși Comisia de Etică a Universității București a stabilit plagiatul, ori o anulare a titlului de Master va duce de drept la o anulare a titlului universitar, având ca efect încetarea atribuțiilor de cadru didactic al falsului profesor.

De asemenea, va duce la anularea examenului de admitere la doctorat și sper că acest lucru să se facă în cel mai scurt timp, fără a aștepta o decizie a Ministerului Educației, pentru că e greu de crezut că distinsa doamnă secretar de stat se va autosancționa.

Vă urez o Duminică plăcută în continuare.

Sebastian BODU
europarlamentar PPE

Reclame

0 Responses to “Scrisoare deschisă pentru îndemn la boicot Către: ​Studenții Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, care frecventează cursurile susținute de secretarul de stat Ștefania Duminică”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
februarie 2014
L M M J V S D
« nov.   dec. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Blog Stats

  • 113.579 hits
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: