Capitala Regiunii Sud-Est la Constanta

Solicit primarului Constantei, Radu Mazare, sa isi exercite influenta politica in USL pentru a modifica proiectul de regionalizare a Romaniei, conform caruia resedinta Regiunii Sud-Est, cuprinzand judeţele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea va fi în municipiul Brăila. Indiferent care au fost criteriile dupa care s-a facut aceasta desemnare, nu exista nici un motiv economic, administrativ sau geo-politic pentru care resedinta sa nu fie municipiul Constanta ci municipiul Braila sau oricare alt municipiu de pe raza noii regiuni. Este pur si simplu o bataie de joc si o insulta la adresa locuitorilor celui mai mare si mai important oras al regiunii.

Daca primarul Mazare nu intervine pentru a modifica aceasta decizie injositoare, voi solicita public organizarea unui referndum local, astfel incat presiunea asupra primarului, singurul care poate propune organizarea referendumului, sa vina chiar din partea partea constantenilor. E adevarat ca primarul Constantei, bucurestean fiind, nu prea e interesat de astfel de detalii, in speta unde va fi capitala regionala. Probabil ca, daca nu ar fi Braila, ar putea fi si Rio de Janeiro.

Reclame

2 Responses to “Capitala Regiunii Sud-Est la Constanta”


  1. 1 Valentin februarie 24, 2013 la 4:20 PM

    Braila va fi capitala regiunii

  2. 2 Cosereanu Radu- Georgian aprilie 20, 2013 la 8:10 PM

    Braila-Galati va fi capitala ….este de departe cea mai mare aglomerare urbana dupa Bucuresti , sunt cel mai central pozitionate in regiune si cele mai apropiate de celellalte resedinte de judet FOCSANI sau BUZAU. La Constana nu vine lumea decat pentru mare si asta vreo 3 luni pe an. Constanta putea fi capitala doar in regiunea DOBROGEA. Daca s-ar face un referendum regional privind capitala cu siguranta s-ar vota asa. Deja sunt discutii pe tema formarii ASOCIATIEI INTERCOMUNITARE BRAILA-GALATI-TULCEA. Constanta e undeva departe. E cel mai mare oras – corect-DAR SINGUR. Aici deja se fac alte planuride asociere intre 3 judete se vor numi DUNAREA DE JOS. Constanta unde e ?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
februarie 2013
L M M J V S D
« ian.   apr. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Blog Stats

  • 112,606 hits
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: